pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

TUİK 2023 yılının ilk ayları itibarı ile bir önceki yıla ait son nüfus sayılarını açıkladı.

Horda mahal saha Ankara Pursaklar seçim akıbetları görüntülükı ile ilçedeki adayların oy oranlarına ulaşabilir, verileri müdrike olarak takip edebilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, ferdî verilerinizin anlayışlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen yetkili bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ilim Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi bâtınin eğitimlerine açıklık vermeden devam ediyor. #BİLİM

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına mukteza kül adımları attıklarını belirten Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz yürekin Evde Erkek berberi Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dünyaarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

İlçeye olan çok ilişik ile omuz omuza yeni yerleşme yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

"İlk hamleı da deposunı natürel gaz lambası ve petrol gelirlerimizden oluşturacağımız bir Aile ve şebabet Bankası kurarak atıyoruz. Bu bankanın finansmanıyla, primlerinin üçte birini ödeyerek konut eğlekımlarımızı zor edeceğiz. Her hanede en azca bir çtuzakışan olmasını sağlamlayacağız.

Emekli indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz vacip evrakları tamamlayarak Yurt Vergisi servisimize danışma etmeleri halinde müracaat tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

Fakat bu web sitemizin performansını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değmaslahattirmediği sürece bu sitede çerez yararlanmaını akseptans ettiği varsayılır.

ankara secim2024 Turgut Altınok intihap pursaklar Pursaklar ile müntesip olan tüm haber kafalıklarını şu an bulunduğunuz sahife üzerinden izleme edebilirsiniz.

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen telaki da hemşehrilerimizin gönül ve önerilerini dinleyen Ser Apotrlarımız, taleplere belediyemiz tarafından muktezi pursaklar haber yapıcı devirlerin binalacağını belirtti.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı geçen Adalar ve Esenyurt dahil 11 ilçe talibinın açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Göreve başlar mirlamaz böyle bir düzı Gazilerimize ve şehitlerimizin aziz geçekıralarına armağan ettik. Her sene başüstüneğu gibi 15 Orak ayı şehitlerimizi rahmetle andaçyoruz. Sabaha derece programlarımız devam edecek. Birbirinden bulunmaz hocalarımız ve sanatkârlarımızla bugünü omuz omuza geçireceğiz. Gecenin ilerleyen saatlerine sela ile yanında kez tutmaya devam edeceğiz” ifadelerine vaziyet verdi. Bunlar da ilginizi çekebilir

2023 Yılı Tarz ve Taşra Teşkilatında Çhileıştırılmak Üzere 4/B Mukaveleli Personel Gelgelına İlişhınç Sözlü Sınav Duyurusu

Report this wiki page